Högoddsare i Eurovision Song Contest

Eurovision Song Contest är en rolig tävling som hålls varje år. Kanske brukar du själv sitta som klistrad vid teven med en skål popcorn i knät? Förutom att det är roligt att lyssna på nya låtar och alla länders olika bidrag, är det dessutom kul att betta på artisterna. Att betta är som en slags vadslagning och något som är väldigt populärt i tävlingar. Om du vill prova att betta i Eurovision Song Contest är det bra att du förstår lite hur det fungerar. När man ska betta brukar ord som högoddsare och lågoddsare dyka upp. Högoddsare innebär att oddsen är höga och vinstchanserna ganska små. Lågoddsare är motsatsen, alltså högre vinstchanser. Dock är inget säkert, det är bara vad man förespår.

Att spela på en högoddsare i exempelvis Eurovision Song Contest är såklart en utmaning och en risk. Förmodligen kommer artister som är högoddsare inte att vinna eller gå till final. Men om du har så stor tur att personen faktiskt går långt i tävlingen kan du vinna stora pengar. När Malena Ernman var med i Eurovision Song Contest år 2009 med låten La Viox, var det många bettingbolag som satte henne som högoddsare. Man trodde helt enkelt att chansen att hon skulle komma långt var så låga att de var villiga att betala ut upp till 31 gånger pengarna. Tji fick dock dessa spelbolag eftersom La Viox tog sig till final och sedan vidare in i den stora tävlingen.

Betta på en högoddsare

Om du inte är så intresserad av Eurovision Song Contest finns det många andra högoddsare och lågoddsare att betta på. För dig som älskar sport finns en hel bettingvärld att ta del av. Fotboll och hockey är stora favoriter när det kommer till betting och här finns många chanser att betta på högoddsare. Vid fotbolls VM kan du hitta riktigt bra bet att satsa pengar på. För att ha så stora chanser till vinst som möjligt gäller det att du är insatt i spelet. Lär dig om spelarna eller artisten, läs på och bilda dig en uppfattning om hur långt personen kommer gå.

Högoddsare kan vara smart att betta på